Υπηρεσίες

Υπηρεσιες

Sounion Tours

Διοργανώνουμε εκδρομές σε τουριστικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρέχουμε πούλμαν και προσφέρουμε υποστήριξη σε διαχειριστές γκρουπ για την ορθότερη διοργάνωση της εκδρομής. ‘Εχουμε ολοκληρώσει εκατοντάδες εκδρομές και θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σχεδιάσουμε μαζί, το επόμενό σας ταξίδι.

Στην πολυετή πορεία μας στο χώρο των μεταφορών, έχουμε αναλάβει και εκτελέσει επιτυχώς μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα για συνέδρια και μεγάλες διοργανώσεις, καθώς επίσης και για τις πιο προσωπικές διοργανώσεις και τις μεταφορικές ανάγκες δεξιώσεων γάμου, βάπτισης, bachelor parties, θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών.

Επί σειρά ετών σύλλογοι μας εμπιστεύονται για την κάλυψη των μεταφορικών αναγκών τους. Έχουμε μεταφέρει κάθε είδους σύλλογο σε ημερήσιες και πολυήμερες εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα. Μας εμπιστεύονται όλων των ειδών σύλλογοι, όπως Πρόσκοποι, Πολιτιστικοί, Εκδρομικοί, Φυσιολατρικοί, θρησκευτικοί κ.λ.π.

Αναλαμβάνουμε καθημερινά την μεταφορά εργαζομένων από και προς τον χώρο εργασίας τους. Επί σειρά ετών σημαντικές Ελληνικές εταιρείες βασίζονται πάνω μας για την ομαλή προσέλευση των εργαζομένων τους. Οι ανταγωνιστικές μας τιμές και ο σεβασμός στις απαιτήσεις της κάθε εταιρείας έχουν οδηγήσει σε μακροχρόνιες συνεργασίες.

Οι διαχρονικές σχέσεις συνεργασίας με ιδιωτικά, δημόσια, ειδικά σχολεία, όλων των βαθμίδων, μας έχουν φέρει στην ευχάριστη θέση να μεταφέρουμε δεκάδες μαθητές ημερησίως, προς και από τα σχολεία τους, στις σχολικές εκδρομές τους, καθώς και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις τους.

Το γραφείο μας καλύπτει τις μεταφορές μικρών και μεγάλων αθλητικών ομίλων σε κάθε τους αγώνα εκτός έδρας. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με ομάδες, συλλόγους και λοιπά αθλητικά σωματεία μας έχει οδηγήσει στην κατανόηση των ιδιαίτερων αναγκών και προτιμήσεών τους.

Ο στόλος μας εξυπηρετεί ξενοδοχεία, συνέδρια, εταιρίες YACHTING, για την μεταφορά ατόμων, από και προς τερματικούς σταθμούς αεροδρομίων, λιμένων. Είμαστε διαθέσιμοι όλες τις ώρες της ημέρας, όλη την εβδομάδα έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε απαιτούμενη ώρα άφιξης ή αναχώρησης.

Εκδίδουμε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, για όλους προορισμούς.

Χωρίς τίτλο
Μακρόχρονη Εμπειρία
Συνέπεια , Ασφάλεια , Υπευθυνότητα